behandelingen

Na intake, dat is de kennismaking en het gezamenlijk opstellen van een behandelplan, zal er een traject starten die passend is bij wat wij hebben besproken wat heilzaam is voor jou op dit moment in tijd en wat binnen de mogelijkheden van deze praktijk passen. Als therapeut ga ik met jou in gesprek om te kijken wat jij graag anders zou willen in je leven, de patronen die je tot op heden niet en ook wel ondersteunen. De therapie bestaat doorgaans uit meerdere onderdelen waaronder Aura healing, chakra rebalancing, diverse adviezen/coaching op gebied van voeding en lifestyle, maar ook mentale/emotionele balans onderdeel van uit kunnen maken.

Gemiddeld genomen duurt een traject, afhankelijk van de behoefte en de aard van de klachten, tussen de 4 en 12 weken. De eerste 4 weken zijn vast iedere week een dag en tijd, om een stevige basis te leggen voor de verfijndere verdere behandelingen. Afhankelijk van de aard, en de staat, zal de wekelijkse frequentie in gezamenlijk overleg hetzelfde blijven of overgaan naar twee-wekelijks. Tevens zal er sprake zijn van tussentijdse evaluatie over het ingeslagen traject. Deze kan zo nodig worden aangepast.

Losse behandelingen zijn ook mogelijk.

AURA HEALING en CHAKRA REBALANCING

Je Aura is het energieveld om je heen. Deze heeft meerdere lagen. Deze lagen kunnen verschijnselen vertonen die vanuit disbalans in je systeem naar voren komen. Door het Aura schoon te maken, te herstellen en in balans te brengen, zal je systeem een reboot krijgen om zich te herstellen. De chakra’s, ook wel levenswielen genoemd, zijn daarin de motoren die regelmatig onderhoud nodig hebben. Middels diverse technieken worden de chakra’s weer in balans gebracht op diverse onderdelen, zodat ze weer kunnen draaien als een zonnetje. Je algehele energiehuishouding zal dan stromen en je een voldaan gevoel geven.

  • Speciaal voor vrouwen bied ik baarmoeder-healings aan.
  • Energetisch lichaamswerk en sjamanistische middelen zijn onderdelen die ingezet kunnen worden

(ORTHOMOLECULAIR) VOEDINGSADVIES

Gezonde voeding en leefstijl is de basis voor een goede gezondheid en is tevens ons medicijn. Vanuit de voeding behoren we essentiĆ«le bouw en brandstoffen binnen te krijgen, maar in hoeverre is dat nog het geval? Wij leven in een maatschappij waarbij dat niet meer zo vanzelfsprekend is. De voedingsindustrie heeft zo’n 100 jaar geleden zijn intrede gedaan en sindsdien eten we veel bewerkte en geconserveerde voedingswaren. Aan de hand van een voedingsdagboek, onderdeel van de anamnese, zal er gekeken worden welke essentiĆ«le voedingsstoffen, vitaminen en mineralen onvoldoende aanwezig zijn en mede oorzaak zijn van jouw klachten. Als onderdeel van het behandelplan zal je dan gerichte voedings-adviezen krijgen, die uiteraard ook weer passen bij jou als persoon en ondersteunt in jouw herstel.

THERAPIE

Besef dat vaak al kleine veranderingen in oude gewoonten/patronen verlichting kunnen geven en een positieve beweging in gang kunnen zetten. Meestal begint het ook met een besef dat je meer zachtheid en zorg voor jezelf mag hebben. Niet altijd maar sterk en volhoudend hoeven te zijn en/of afwijzend naar jezelf, ook al weet je (nog) niet zo goed hoe het anders kan. De ware kracht en heling zit in jezelf, dit heet het zelfgenezend vermogen die eenieder van nature bezit. Door middel van therapie vind jij jouw weg hierin.