Recensies

“De baarmoederhealing heeft me erg veel rust gebracht in mijn kern. Ik heb zelfs geen last meer van rusteloze benen en mijn maandelijkse cyclus loopt weer normaal. Hartelijk dank Femma!” (Suzanne)

“Femma gaat rustig en onderzoekend met je aan het werk tijdens de behandeling. Op zoek naar hoe zij de energie in je lichaam weer doen kan stromen. De behandelingen van Femma hebben mij bewustwording gegeven als het gaat om de eigen energiën in mijn lichaam.” (Anoniem)

“Dankzij de liefdevolle en deskundige aandacht van Femma, voelde ik me als herboren en kon ik vol energie de wereld weer aan.” (Michiel)

“Femma is een echte healer, in de meest letterlijke zin van het woord. Haar holistische benadering is erg afgestemd en zorgt er voor dat precies dat wat aandacht vraagt ook aandacht krijgt. Bij Femma voelde ik me in veilige handen en de behandeling heeft groot effect gehad op mijn proces van heelwording”. (Luna)

“Door middel van een baarmoederhealing heeft Femma geholpen om mijn moederlijke energie te laten stromen. Dit heeft niet alleen gezorgd dat ik beter voor mezelf kan zorgen, maar heeft ook ruimte gecreëerd voor het ontvangen van kinderen. Verder zijn de losse behandelingen aura healing en chakra rebalancing een energetisch steuntje in de rug voor mijn zelfgenezend vermogen en komt dankzij Femma de balans weer terug.” (Elise)

‘Na jarenlang gevecht met medicatie wat allergische reacties opriep voor mijn reuma psoriasis, is het gelukt dmv een intensief holistisch traject, aanpassing voeding en leefstijl mijn huid en ontstekingen in gewrichten in balans te krijgen’. (Ria)

‘Mijn onverklaarbare klachten van vermoeidheid, misselijkheid, hoofdpijn, concentratieproblemen waar de artsen niets mee konden, zijn grotendeels verdwenen of verminderd tot een verdraagzame staat. Verandering in voeding, energetische behandeling en leefstijl aanpassingen hebben me hierbij geholpen. Dank je wel Femma!’ (Esther)

Door middel van Femma Roschar’s Chakra rebalancing en Aura cleansing technieken, in combinatie met haar vrouwenavonden, is het gelukt om mijn PTSS trauma gedeeltelijk te verwerken en kracht te krijgen om voor mezelf op te komen en uit giftige omgevingen te durven stappen. Dit gaf mij een nieuwe kracht waarin ik rust en balans ervaarde. Deze technieken hebben me geholpen mijn energiebalans te verbeteren en me meer krachtig te voelen. Bovendien, de vrouwenavonden die Femma Roschar organiseert waren een geweldige ondersteuning en empowerment. Deze avonden gaven mij de kans om ervaringen te delen en steun te krijgen van andere vrouwen die in een vergelijkbare situatie zaten. Femma werkt met jou samen en past zich aan op wat jij nodig hebt. Ik heb deze technieken als effectief ervaren en wil anderen ook aanraden om van deze kennis en ervaring te profiteren. (Tessa)