Vrouwenavonden

Voor vrouwen is het heilzaam, al sinds mensenheugenis, samen te komen om te delen, te helen, te dansen, te vieren en te lachen. Het is tijd de kracht van vrouwen, de onbevangenheid, de ontvankelijkheid samen te bundelen, te stimuleren, te ontdekken en te versterken. De vrouwenavonden zijn er om jouw kracht vrij te kunnen laten, te verdiepen, te versterken. Deze te verbinden met elkaar en voor elkaar. Uit ervaring is bekend dat deelname aan vrouwenavonden positieve effecten heeft voor jezelf zoals gezondheid, zelfvertrouwen en veerkracht. En dit heeft ook een positieve weerslag op je omgeving, bijvoorbeeld gezin en werk.

Iedere vrijdagavond zal in het teken staan van een versterkend helend thema. Deze zijn daardoor afwisselend en zeker, omdat we het samen dragen, open voor jouw bijdrage.

Hieronder enkele voorbeelden van thema’s;

  • De elementen aarde, water, ether, lucht en vuur
  • Zelfvertrouwen
  • Sensualiteit
  • Wild woman experience
  • Godinnen in elke vrouw
  • Energetisch helen en verbinden
  • Veerkracht
  • Fysieke gezondheid

Inschrijving:

Je kunt een (jaar)abonnement afsluiten voor alle 7 avonden van 157,50 euro, waarbij je 5 euro korting per avond krijgt. Dit is 35 euro korting in totaal. Een avond los bijwonen is 27,50 euro per persoon.

Kom ook en schrijf je nu in door een mail te sturen naar info@Heilzaam.com. Je ontvangt dan een bevestiging van inschrijving en een factuur. Er is een maximum van 20 deelnemers dus wees er op tijd bij! Vermeldt bij je inschrijving a.j.b naam, adres, telefoonnummer en of je een enkele avond komt of een (jaar)abonnement wenst.

Wanneer en welke thema:

10 November 2023 De kracht van de elementen

Extra Winter-editie Energetisch helen en verbinden

Programma komende vrouwenavond:

Een avond voor ons vrouwen om bijeen te komen, te delen en te helen vanuit een campassievol en liefdevol hart. Samen te dansen, te huilen, te lachen, aan te raken, te omarmen en los te laten.

We kennen ze allemaal; aarde, water, lucht, vuur en metaal. De elementen die in de oosterse volksverhalen ondersteunende krachten boden aan de vrouwen die belangrijke functies moesten vervullen. Tevens ook in de geneeswijzen en kruidenleer, evenzo in de astrologie een grote rol spelen. Tot op de dag van vandaag worden er grote wijsheden aan deze elementen ontleend. Wat brengen de elementen jou?

Kom ontdekken, voelen, inspireren met elkaar. Welke elementen steunen jou?

De inloop is van 19.30-20.00 uur en we eindigen om 22.30 uur.

Adres:

De lokatie is het gebouw van GZ punt Wageningen. Een ontmoetingsplek waar mensen preventief aan hun gezondheid werken, voor zichzelf of voor elkaar.

GZ punt Wageningen
Industrieweg 21
6702DR Wageningen

Website:
Wageningen.gz-punt.nl