Vrouwenavonden

Voor vrouwen is het heilzaam, al sinds mensenheugenis, samen te komen om te delen, te helen, te dansen, te vieren en te lachen. Het is tijd de kracht van vrouwen, de onbevangenheid, de ontvankelijkheid samen te bundelen, te stimuleren, te ontdekken en te versterken. De vrouwenavonden zijn er om jouw kracht vrij te kunnen laten, te verdiepen, te versterken. Deze te verbinden met elkaar en voor elkaar. Uit ervaring is bekend dat deelname aan vrouwenavonden positieve effecten heeft voor jezelf zoals gezondheid, zelfvertrouwen en veerkracht. En dit heeft ook een positieve weerslag op je omgeving, bijvoorbeeld gezin en werk.

Iedere vrijdagavond zal in het teken staan van een versterkend helend thema. Deze zijn daardoor afwisselend en zeker, omdat we het samen dragen, open voor jouw bijdrage.

Hieronder enkele voorbeelden van thema’s;

  • De elementen aarde, water, ether, lucht en vuur
  • Zelfvertrouwen
  • Sensualiteit
  • Wild woman experience
  • Godinnen in elke vrouw
  • Energetisch helen en verbinden
  • Veerkracht
  • Fysieke gezondheid

Inschrijving:

Je kunt een (jaar)abonnement afsluiten voor alle 7 avonden van 157,50 euro, waarbij je 5 euro korting per avond krijgt. Dit is 35 euro korting in totaal. Een avond los bijwonen is 27,50 euro per persoon.

Kom ook en schrijf je nu in door een mail te sturen naar info@Heilzaam.com. Je ontvangt dan een bevestiging van inschrijving en een factuur. Er is een maximum van 20 deelnemers dus wees er op tijd bij! Vermeldt bij je inschrijving a.j.b naam, adres, telefoonnummer en of je een enkele avond komt of een (jaar)abonnement wenst.

Wanneer en welke thema:

7 Juli 2023 Sensualiteit

15 September 2023 Godinnen in elke vrouw

10 November 2023 De kracht van de elementen

Extra Winter-editie Energetisch helen en verbinden

Programma komende vrouwenavond:

Een avond voor ons vrouwen om bijeen te komen, te delen en te helen vanuit een campassievol en liefdevol hart. Samen te dansen, te huilen, te lachen, aan te raken, te omarmen en los te laten.

De vrouw en haar vrouw-zijn is bij uitstek buitengewoon sensueel. Kijk maar eens naar jezelf in de spiegel. De prachtige blik in je ogen, de ronde vormen van je borsten, heupen, buik en billen. Het bewegen van je lijf is op jouw manier zwierig en nodigt uit tot kwetsbare overvloed van acceptatie, genieten en laten zijn. Je lach is sprankelend en levendig, je hart is vrijgevig en spontaan. Noem het maar, wat is het voor jou? Bezie jezelf eens hoe prachtig je bent!

Laat maar lekker los wat je normaal gesproken niet fijn vind aan jezelf, of ziet bij jezelf. Of kijk er juist naar en bewonder de schoonheid van de rimpels, de blubberbuik, de gekke haren op een plek waar je ze niet wilt, de bultjes en de bobbels. Ze hebben allemaal een verhaal. Een mooi verhaal. Ook die bulten en builen van binnen in jou. Ze horen allemaal bij jou en maken jou zo mooi jou!

Er is niemand die is zoals jij. Je bent prachtig uniek in jouw soort. Met je zonneschijn en schaduwplekken. Allemaal van jou, en jij bent wonderschoon.

We gaan dit vieren. De sensuele wonderschone Jij! 7 Juli vieren we jou. Het vrouw-zijn van jou, jou van buiten en van binnen. 

Neem mee (of trek aan);

– (zelfgeplukte) bloemen

– een fijne zwierige outfit waarin je je mooi en vrouwelijk voelt. Maar bovenal in vrij voelt

– een beeldje of iets wat uitdrukking geeft aan het vrouw-zijn in jou (ook als je daar meer van wilt zien of daar juist blij mee bent. Mag allemaal)

– eventueel een geurende olie die je lekker vindt. Ik neem ook geurtjes mee, dus als je niks hebt kan je daaruit kiezen.

En uiteraard is er voor tijdens een pauze of… ,mocht het zo lopen dat we zo lekker in de flow zitten en geen pauze wensen, voor naderhand een lekker hapje voor bij de thee.

Heb je vrouwen in je omgeving die het misschien, net als jij, ook fijn zouden vinden een vrouwenavond te ervaren, neem ze vooral mee. Wij vrouwen hebben elkaar deze warmte en genegenheid te bieden en te gunnen. En ze zijn meer dan welkom! Wat jij!?

Sensuele groet en tot 7 Juli!

De inloop is van 19.30-20.00 uur en we eindigen om 22.30 uur.

Adres:

De lokatie is het gebouw van GZ punt Wageningen. Een ontmoetingsplek waar mensen preventief aan hun gezondheid werken, voor zichzelf of voor elkaar.

GZ punt Wageningen
Industrieweg 21
6702DR Wageningen

Website:
Wageningen.gz-punt.nl