Tarieven

Anamnese (1-1,5 uur): 95,-

Consult (45-60 min): 85,-

Vergoeding:
De meeste ziektekostenverzekeraars vergoeden de consulten. Elke verzekeraar heeft echter andere voorwaarden, vraag dit daarom van tevoren na. Erkent jouw verzekeraar het CAT vergoedbaar, dan worden alle therapieën (deels) vergoed binnen de aanvullende verzekering.
Voor een overzicht van ziektekostenverzekeraars, hun voorwaarden en tarieven kun je ook terecht bij het Verzekeraarsoverzicht van het CAT. Aan deze lijst kunnen geen rechten worden ontleend; jouw zorgverzekeraar heeft de meest recente informatie.

Disclaimer; alleen individuele en curatieve therapie wordt vergoed en erkent door de beroepsorganisatie.

Klachten:
Ik vind het belangrijk dat je tevreden bent over mijn dienstverlening. Daarom streef ik ernaar jou met de grootst mogelijke zorg te behandelen. Toch kan het gebeuren dat je niet tevreden bent. Dat hoor ik dan graag van jou, zodat we samen naar een oplossing kunnen zoeken. Bovendien kan ik daardoor de kwaliteit van de zorg en dienstverlening verbeteren. Tevens kun jij de klachtenregeling volgens de door Wkkgz gestelde eisen raadplegen, zie ook de “klachtenregeling op de website” van www.CATvergoedbaar.nl. Komen we er samen niet uit, dan kun jij je wenden tot de klachtenfunctionaris van de beroepsvereniging CAT. 

Ik val als CAT-vergoedbaar therapeut onder Wkkgz-klachtrecht en tuchtrecht bij de Geschilleninstantie Alternatieve Therapeuten (GAT). GAT is een rijks erkende en volledig onafhankelijke Wkkgz geschillencommissie. Voor meer informatie over mijn klachtenregeling zie https://gatgeschillen.nl/


Ik werk als CAT-vergoedbaar therapeut volgens de richtlijnen van de GAT-beroepscode. Voor meer informatie zie: https://gatgeschillen.nl/beroepscode/

CAT- vergoedbaar therapeut

Femma Roschar

BTW identificatienummer NL004499577b22